Referencer

Jeg har besøgt og ligget mange gange på briksen hos Marie Louise.

Marie Louise har flere RAB godkendte uddannelser. Bl.a. zoneterapeut fødder og ansigt. Og så kan hun lave Japansk Lifting. Jeg har prøvet andre behandlere, og den bedste til det er Marie Louise.
Der er forskel på ansigtzoneterapi og Japansk Lifting. Jeg er kunde til begge dele.
Japansk Lifting virker enorm afstressende, sætter gang i detox udskillelse. Det løfter dit ansigt så meget, at du kan se resultat efter første gang.
Marie Louise er meget sød og sympatisk, hun har nogle rigtig gode hænder til det hun gør. Du flyder helt væk i hendes dejlige behandlinger.

5 stjerner fordi denne behandlingsform er fantastisk for krop og sjæl. Samtidig med de synlige resultater

Ida 55 år

Kære Marie Louise,
Jeg fik aldrig skrevet til dig i sin tid, men i dag er det præcist et år siden, jeg var i behandling hos dig – i gangsættelse af fødsel – og i morgen skal vi fejre min søns 1 års fødselsdag 🙂
Jeg har flere gange tænkt, at jeg ville give en tilbagemelding på behandlingen, da den var så fantastisk effektiv. Efter din behandling fik jeg veer 3 1/2 time efter, jeg var komme hjem og 05.48 næste morgen fødte jeg vores skønne dreng.

S. Kbh.

“Efter tre behandlinger har jeg fået normaliseret min cyklus som før var uregelmæssig. Jeg har fået mere energi og min hud er klart forbedret. Jeg har fået gløden og spændstigheden tilbage i mit ansigt”.

– Kathrine, 33 år

“Jeg har efter tre behandlinger med Cosmo Body tabt samlet 25 cm og min mave der før var væskefyldt og slap i huden efter tre graviditeter er nu meget slankere og fastere. Jeg ser ikke længere smågravid ud på maven og jeg har fået super meget energi. behandlingerne virker bare og så er de tilmed super behagelige og afstressende”.

– Mona, 38 år

“Jeg oplever, at behandlingerne kan målrettes fuldstændig til netop det problem, jeg på et givet tidspunkt har. Det er utroligt effektivt, fx mod stress, maveproblemer, efter sygdom, ømme muskler og led og meget mere. Og så giver det mig en enorm energi efter hver behandling”.

– Mandlig klient, 36 år

“Efter behandlingen havde jeg godt med plukveer og maven er virkelig sunket i nat. Sjovt at zoneterapi kan gøre så meget!”

S. Gravid efter igangsættelses behandling

“Jeg har haft tegnblødning siden behandlingen, så det virker – det du gør!”

En gravids (gået over tid) kommentar – efter igangsættelses behandling

I den sidste del af min graviditet døjede jeg med smerter i lænd og hofter. Derudover var min mave meget opspændt og føltes øm og hård. Marie Louise behandlede mig med en kombination af tibetansk zoneterapi og ansigtszoneterapi, og allerede efter første behandling oplevede jeg, at smerterne aftog. Efter anden behandling var jeg smertefri i lænd og hofte og min mave var afspændt. Det er tydeligt at mærke, at Marie Louise har en rigtig god fornemmelse for den gravide krop og målretter sin behandling til ens særlige behov.

– Rie 39 år

Jeg har efter to behandlinger mod min uregelmæssige menstruation nu fået en regelmæssig cyklus, så behandlingen virker virkelig!

G. 32 år

Jeg fødte dagen efter Marie Louise gav mig en igangsætningsbehandling, og jeg er sikker på at det var det, der virkede for slimproppen gik efter behandlingen og så kom der så småt gang idet.

Kvinde 32 år

Jeg var startet i behandling, mest af nysgerrighed, da jeg under en rejse blev meget syg af et udbrud af Crohns, kronisk betændelse i tarmen. Marie Louise kom på hospitalet og fortsattte behandlingerne, og jeg har modtaget behandlinger under hele sygdomsforløbet.
Kombinationen af medicin, kostomlægning og zoneterapi har været positivt og jeg er idag, 4 måneder efter, medicinfri. Hvad der har haft den største virkning er svært at svare på, men der er ingen tvivl om, at jeg har fået det bedre, ikke bare fysisk men også psykisk, efter hver behandling hos Marie Louise. Og ikke mindst hendes engagement har været en positiv oplevelse. Jeg er nu medicinfri og gladere og Marie Louise har sørget for at jeg har fået den bedst mulige behandling.

M. 44 år

Siden efteråret 2012 har jeg gået hos ML. Jeg startede med at komme fordi, jeg følte at  jeg havde brug for en detox. Kroppen er et hele og Marie Louise laver behandlingen, så den passer til mig. Resultaterne udeblev ikke: Huden blev pæn, kroppen fik fast form og migrænen holder sig væk. Nu kommer jeg hos ML, fordi jeg har godt af det og nyder et frikvarter i den hyggelige klinik. Vi ses i hele 2013

Rita

Jeg var en ret træt mor til tre små børn, men nu føler jeg det efter Cosmo Body behandlingerne lidt som om jeg er Asterix, når han har drukket trylledrik – tak!

Kathy 35 år

Kan anbefale Thermie behandlingen, som virker utroligt afslappende og kommer dybere ned i vævet så det virkelig kan ses på stamheden af ansigtshuden.

Karin 38 år

Jeg må bare sige, at jeg har gået til psykolog i et halvt år, men Marie Louise har hjulpet mig meget mere på meget få behandlings gange.

Lotte 20 år