Om mig

Mit motto: Kærlighed er svaret – hvem gider beskæftige sig med spørgsmålet!

For at være helt ærlig så har jeg beskæftiget mig med lidt af hvert gennem årene. Men jeg har lige fra jeg var ret lille haft en meget stor interesse for de mere åndelige dele af tilværelsen. Jeg fik i 2003 min mere konventionelle uddannelse på Københavns Universitet og på RUC og den humanistiske/psykologiske Cand. mag. baggage bruger jeg flittigt idag, bla. når jeg blogger, behandler og i det hele taget når jeg forholder mig til ny viden og verden omkring mig.

Da jeg i 2005  blev færdig med min første alternative/komplementære som jeg foretrækker at kalde det- uddannelse i zoneterapi var det kærlighed ved første blik – jeg ville videre i den retning! Ikke mindst fordi jeg selv oplevede, hvilken kæmpe forandringer i mit eget liv og mit eget helbred den naturlige vej betød. Efter jeg selv bla. har fået bugt med allergier, migræne, hormonelle ubalancer og eksem er jeg meget dedikeret til zoneterapi, urter, sund kost, homøopati og åndelige praksisser som Qigong. Idag arbejder jeg meget med især ansigtszoneterapien, som jeg kombinerer med fodzoneterapi akupressur og naturopatisk/biopatisk rådgivning om kost, vitaminer, urter mm.  Jeg er desuden RAB-registreret behandler. Det vil sige, at jeg har fået Sundhedsstyrelsens stempel på, at min uddannelse ligger inden for det af staten fastsatte krav til alternative behandlere. Jeg er ligeledes medlem af ZCT, Forening for danske zoneterapeuter.

Er du medlem af Forsikringen Danmark kan du få tilskud ved behandling hos mig.

Hvad andre siger om mig:

Marie Louise er meget sød og sympatisk, hun har nogle rigtig gode hænder til det hun gør. Du flyder helt væk i hendes dejlige behandlinger.

Tak for de dejlige ord – læs mere på referencesiden.

Jeg har i de seneste år videreuddannet mig særligt indenfor ansigtszoneterapien og den metode, der også kaldes neurorefleksterapi. Denne måde at behandle på adskiller sig fra traditionel fodzoneterapi ved især at arbejde i ansigtet og ved at bruge tryk på akupunktur/nervepunkter på hele kroppen og har vist sig meget mere effektiv end ved udelukkende at behandle på fødderne.

Jeg har særligt specialiseret mig i kvindelige hormonelle problemstillinger og har rigtig gode gode erfaringer med at harmonisere hormonsystemet både hos yngre kvinder, kvinder der har problemer med fertiliteten og overgangsaldersymptomer og ikke mindst mandlig infertilitet. Men også fordøjelsessystemet og ubalancer som fødevareallergi/intollerancer og betændelsestilstande har jeg stor erfaring med at behandle.

Den ansigtszoneterapi metode, jeg praktiserer, har også opnået anerkendelse på internationalt niveau, således fik kvinden bag, Lone Sorensen i 2001 tildelt 3 prisbelønninger fra WHO´s sundheds afdeling for hendes resultater med især hjerneskadede børn.

Jeg har senest suppleret min universitets uddannelse i psykologi med den nye Energi-psykologiske uddannelse EFT – emotional freedom technique på dansk kaldet Tankefeltterapi. Den metode, jeg arbejder efter, er Karl Dawsons. Læs mere under menu punktet EFT her på hjemmesiden.

Personligt

Er jeg gift og har tre børn. Jeg har bl.a. qua mine personlige erfaringer fra graviditet, fødsler og behandling af børn, en stor interesse for netop de emner. Jeg har haft den store ære at assistere ved en fødsel, ligesom jeg mange gange efterhånden  har været med til at sætte en fødsel igang. Jeg har desuden både behandlet mine egne børn og mange andre, så de fx kunne komme af med en forstoppelse, snot, hyperaktivitet eller væske i ørerne.

Alt det siger jo egentlig ikke ret meget om mig som menneske, men jeg prøver frem for alt på, at jeg være et menneske der gør sig umage. Mine venner kalder mig (for sjov?) for en postmoderne heks, og jeg var sikkert også blevet brændt på bålet, hvis jeg havde levet i 1500-tallet, især fordi jeg insisterer på at sige, hvad jeg mener om alt det, folk anser for at være alternativt og okkult og måske lidt småskørt. Men jeg har en kæmpe passion for alt, hvad der handler om naturlig helbredelse, bæredygtighed, åndelig udvikling og alt det, der er lidt ud over det normale. Derfor elsker jeg at skrive om al den slags på bloggen her, når jeg har tid. Men selvom jeg er stensikker på, at vi er åndelige væsener ligeså meget som vi er kødelige, så er jeg også videnskabeligt skolet og må erkende, at jeg til stadighed bliver glad, når videnskaben bekræfter mere af alt det, jeg og mange andre hele tiden har vidst og fornemmet, nemlig at verden er  meget mere end bare fysisk materialitet. Jeg elsker at undersøge, hvilke åndelige kvaliteter der kan hjælpe os med at få en bedre livskvalitet og en dybere forbindelse til vores højeste potentiale.

I den “alternative verden” er det let at blive dømt til at være lidt skør, uvidenskabelig og postulerende eller det der er værre, men det generer mig egentlig ikke så meget, hvad andre mener, hvis bare de i det mindste forsøger at forholde sig åbent og nysgerrigt til verden og alt det vi endnu ikke ved!

Jeg synes Platon (428-348 f.v.t.) sagde det meget rigtigt: Vi kan let tilgive et barn, der er bange for mørket. Men den virkelige tragedie i livet er, når voksne mænd er bange for lyset.