Sund uden kniv, kanyle og kemi – Thermie og lysterapi

Ansigtet er sjælens spejl og vores visitkort til verden omkring os. Så hvis man har følelsen af at det hele ser trist og gråt ud eller at man er oppustet og slasket, kan det have stor betydning for velværet og livskvaliteten. At få gennemarbejdet ansigtshuden har en sundhedfremmende og vitaliserende effekt på hele kroppen og på sindet. Måske er ansigtszoneterpien så effektiv for psyken, fordi man arbejder lige ud for de styrende hormonkirtler inde i hjernen. Og fordi man samtidig arbejder på nervesystemet.

Japansk lifting men Thermie er en fantastisk teknik, der kombinerer japansk ansigtsbehandling med ansigtszoneterapi. Denne teknik er helt unik i sin evne til at stramme og løfte huden. Den modvirker både ansigtets ydre tegn såsom rynker, poser under øjnene, uren og trist hud og den afbalancerer ligeledes krop og sind. Den fremmer med andre ord både kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande ofte på meget kort tid.

Hos Vitalzone kan du opleve en helt ny behandling i Danmark – den hedder Thermie!


Imágenes integradas 1

Thermie røgelsesterapi anvendes især Korea, Japan og USA.

Klik her og se hvordan det foregår:

https://www.youtube.com/watch?v=BIAjXC3M6aM

Thermie terapi sorensensistem tm består af tilførsel af varme på zoner og punkter på kroppen ved brug af naturlige japanske urter, fremstillet som tynde røgelsespinde, der antændes, hvorefter de anbringes i et specielt metalrør. Urterne og varmen har en meget dyb terapeutisk virkning og røgen fra urterne har en behagelig duft, der virker som aromaterapi under behandlingen. Røgelsen består af 7 ultra rene og helbredende urter, som er uskadelige at indånde – ja de er endda sundhedsfremmende!

Ved stimulering af zoner og meridianer samt tryk på nerve- og akupunkturpunkter på huden, virker behandlingen effektivt på nervesystemet, hormonsystemet og aktiverer den kemiske omsætning, immunsystemet og kredsløbet. Behandlingenhar tillige en anti-inflammatorisk virkning, der øjeblikkeligt lindrer smerter generelt over hele kroppen; led, muskler og knogler.

Når muskler er spændte akkumuleres affaldsstoffer, der forårsager smerter, stivhed og muskelspasmer. Ved at øge cirkulationen til og fra musklerne ved hjælp af Thermie terapi accelereres udskillelsen af de skadelige affaldstoffer. Samtidig tilføres frisk blod og ilt til vævet.

Thermie terapi virker meget beroligende og øger vitaliteten betragteligt.

Kombinationen af zone- og punktstimulering, varme og aromaterapi styrker den terapeutiske effekt og giver en dyb og gavnlig effekt på sundheden.

Thermie terapi sorensensistem tm er en væsentlig forebyggende behandling, der fokuserer på at holde den fysiske energibalanceog styrke kvaliteten af kroppens funktioner, så den kan regenerere sig selv i tilfælde af sygdom.

Formålet er at behandle årsagen til et problem og ikke blot symptomerne.

Under behandlingen kan du opleve:

 -Varme i kroppen

-Bedring af betændelsestilstande af enhver art

– Reduktion af smerter

-Bedring af kredsløbet

-Ny tilfører til cellerne af blod og lymfe

-Øger blodets evne til at transportere ilt

-Hjælper med at udløse endorfiner, som giver følelse af velvære

-Afslapning af muskelspændinger

-Reduktion af stress

-bedring af depression

 Behandlingen er især gavnlig ved muskelsmerter, migræne, depression, manglende energi, følelser af tomhed, følelsesmæssig stress, søvnløshed, usikkerhed og frygt.

Idet Thermie terapi øger blodgennemstrømning og det cellulære stofskifte, dannes der nye celler, hvilket medfører, at pletter og rynker reduceres væsentligt.

Ligeledes forbedres poser og mørke rande under øjnene, hængende øjenlåg og glans i øjnene genoprettes, langt hurtigere end man har set med andre anti-age metoder.

Fantastisk supplement til Japansk Lifting.

Imágenes integradas 2

 

Regulær Japansk Lifting/Thermie giver dig et 100% naturligt “ansigtsløft” og får din hud til at stråle – vel at mærke uden kniv, kanyle og kemi!

Den kosmetiske behandling udglatter rynker ved at arbejde bindevævet med underlæggende væv og muskler. Du udsættes ikke for parabener eller andre kemiske tilsætningsstoffer. Derimod opstrammes huden ved hjælp af ansigtszoneterapi og traditionelle, japanske behandlingsteknikker. Dette nye behandlingstilbud, anvendes allerede flittigt i udlandet af skuespillere, TV værter og andre berømtheder, der ikke ønsker botox eller kirurgi, men som stadig ønsker at se unge og smukke ud. Men behandlingen retter sig i ligeså høj grad mod det indre og kan med fordel bruges ved spændinger i ansigt og hovedet fx i kæben. Ligesom den er god ved lammelser fx efter hjerneblødning eller blodprop.

Behandlingen er meget afstressende, og man kan ofte se resultater allerede efter første gang! Typisk anbefales det dog at få ca. 12 behandlinger indenfor 3 måneder for at få en mere varig effekt og at vedligeholde hver 8. uge for en blivende effekt.

Denne behandling kan med fordel kobles med Lifewaves Alavida hudplejeserie og tilhørende plaster, som er helt nyt og helt fantastisk – se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=QX42G0lgUlQ&feature=youtu.be

Og ring til mig, hvis du vil høre mere om dette unikke hudplejesystem!

Der anvendes ligesom i den øvrige zoneterapi-behandling kun økologiske/ svanemærkede produkter. Ansigtsbehandlingen består i en afrensning af ansigtet, peeling, opløftende maske, ansigtsmassage (lifting) ansigtssaltstensmassage og hybenrosekerneolie. Ved særlige behov anvendes en ekstra maske fx ved acne eller glansløs hud.

Lysterapi

Den form for LED lysterapi jeg bruger er videnskabeligt underbygget og godkendt af sundhedsmyndighederne, og den er helt ny i Danmark. Den er oprindeligt udviklet at NASA til brug på astronauter. Den er uskadelig og uden nogen former for UV stråling af nogen art. Læs mere om solens UV stråler/frekvenser på min blog på siden her.

Hvad er lys?

I gamle dage troede man, at lyset øjeblikkeligt ramte jorden, men lyset bevæger sig faktisk med en hastighed på ca. 3000.000 km i sekundet. Lyse er mere end det vi umiddelbart kan se med det blotte øje. Ordet dækker over hele det elektromagnetiskespektrum lige fra radiobølger i den ene ende til gammastråler i den anden ende. Alle former for lys er udsendt som elektromagnetis stråling. Og selvom lysets partikler is sig selv hverken er elektrisk ladede eller mangetiske, danner de alligevel både et elektromagnetisk felt og et magnetisk felt omkring sig. Det hænger sammen med at lys, elektricitet og magnetisme er forbundne med den samme naturkraft som vi kalder elektromagnetisme.

Den tekniske forklaring

En stigning i ATP (adenosin trifosfat) produktionen via lysaktivering i mitokondrierne (produktion af cellulær energi) kan være et direkte resultat samt nitrogenoxid produktion og frigivelse. Dette sker i hæmoglobinen og myoglobinen, den indvendige foring af blodkar og lymfekar også kendt som endotelet. ATP produktionen er afgørende for cellerne, idet det er brændstof for livet selv. Celler producerer deres eget ATP og de bruger det til at få celler stofskiftet til at fungere. Nitrogenoxid bruges i alle kroppens systemer og har over 24 forskellige funktioner og talrige andre kaskade effekter. Det fungerer som en kraftfuld vasodilatator, forløber for angiogenese (dannelsen af nye blodkar), og bruges af hvide blodlegemer til at destruere patogener, herunder kræftceller. Nye undersøgelser tyder på gode effekter ved brugen af lysterapi i forhold til hjerneskader, herunder TBI (traumatisk hjerneskade), PTSD (Post-Traumatisk Stress Disorder), som tidligere ansås for at være mere eller mindre uhelbredelige og kun kunne håndteres med medicin. Lysterapi kan skinne et nyt håb for disse menneskers håb om at kunne reducere intensiteten af deres symptomer og reetablering af den kognitive funktion og hukommelse.

Men for at opnå optimal sundhed må man tage fat i noget der kaldes: Dental Distress syndrom. Dette er en skævhed i måde vi bider sammen på, som direkte aktiverer stressresponset i den fysiske krop og sætter nervesystems homøostase/ligevægt ud af spillet. Denne skævhed afstedkommer en del kompensations fra musklerne og bindevævets side. Alt sammen faktorer, som bliver byggesten til mange forskellige hvilke ubalancer og lidelser. Ved hjælp af en særlig posturologisk måde at anvende lysterapien på for at balancere denne skævhed, løser man op for forskellige spændinger, som påvirker vores krops holdning og vores liv generelt.

Fordelene ved lysterapi og gode effekter:

 • Øget nitric oxid produktion
 • øget blodgennemstrømning
 • øget celle udrensning
 • bedring af det lymfatiske flow
 • reduceret inflammation
 • hurtigere sårheling
 • forbedret immunrespons
 • øget nervecelle regeneration
 • DNA og RNA syntese som hjælper cellerne til produktion af reparations proteiner
 • øget ATP produktion også i det dybere lag
 • øget cellulær metabolisme (stofomsætning)
 • øget kollagendannelse
 • stimulering af bindevæv og fibroblasterne
 • øget osteoblast produktion – ny knogledannelse og øget knogletæthed
 • smertelindring på et dybere niveau
 • bedring af hudkvalitet akne, eksem mm.