Behandlinger

Hvad andre siger om mine behandlinger: Kroppen er et hele og Marie Louise laver behandlingen, så den passer til mig. Resultaterne udeblev ikke: Huden blev pæn, kroppen fik fast form og migrænen holder sig væk. Læs mere på referencesiden.

Alle mine behandlinger er baseret på Functional Medicine principper. Det karakteristiske ved denne type behandlinger er at selve roden til sygdommen søges med henblik på at gøre noget ved det grundlæggende problem og ikke bare lægge låg på sygdomme med symptomdæmpende medicin. Helbredelsen sker via kost, kosttilskud, vitamin/mineral tilskud, urter, homøopatiske produkter eller andre relevante naturlige metoder. Herunder hører også aspektet med at undersøge, hvad kroppen eventuelt kunne bruge mere af eller er belastet af. Det sidstnævnte sker hos mig med scannings maskinen Cell Wellbeing/ hårrods scanning.

Zoneterapibehandlingen/Naturpati rådgivning og Cell-Wellbeing test varer i alt 2 timer og kombineres med en skriftlig plan for hvilke vitaminer, mineraler, urter og kost samt homøopatiske produkter mm. du kan tage for at blive rask. Der bruges kun svanemærkede eller økologiske produkter, som jeg er sikker på ikke indeholder problematiske allergifremkaldende stoffer. Før og under behandlingen snakker vi om kost, livsstil og evt. særlige vilkår for netop dig. Først foretages en undersøgelse og diagnosticering af 4 hårrødder, hvor mangler, ubalancer og belastninger vurderes individuelt ved hjælp af en scanning der sender resultaterne til vores teknologi center i Hamborg. Her behandler og kortlægger et super kraftigt computersystem alle de sundhedsrelevante og epigentiske informationer ud fra dine hårrødder. De er nemlig en næsten uforgængelig biomarkør eller en slags fingeraftryk, der bærer en masse information om din sundhedstilstand. Hår scanningen tager kun 15 minutter. Over 800 centreale sundhedsindikatorer bliver kortlagt til at udarbejde de diagrammer og tabeller, der indgår i rapporten med dit personlige 90 dages optimeringsprogram, som sendes til dig på mail.

Din rapport indeholder:

 • Kategorier der dækker mere end 800 faktorer der påvirker netop dig
 • Indikationer på hvad du bør undgå
 • En liste over næringsstoffer du bør få mere af
 • Et 90 dages sundhedsprogram som omfatter, mad, vand næringsstoffer og livsstilsfaktorer samt belastninger
 • Skemaer som gør det nemt for dig at tjekke din fremgang
 • Baggrundsinformation om de forskellige kategorier

Derefter og undervejs behandles med zoneterapi i ansigt og på fødderne via stimulering af punkter, som er kombineret ud fra orientalsk medicins grundprincipper. Du får også ro til bare at ligge og slappe af/ sove, hvis du har brug for det under behandlingen. Behandlingerne skræddersyes herefter, så de passer bedst muligt til dine behov – det kan fx være, at du kan have glæde af elektro akupunktur, lys behandling eller EFT tapping. Det aftaler vi sammen fra gang til gang, og det koster dig aldrig ekstra. Der anbefales ca. 10 – 12  behandlinger  fordelt over tre måneder, for at få den fulde effekt.

Telefon/Zoom konsultation Bor du langt fra mig kan du evt. også booke en telefonkonsultation af ca. en times varighed, hvor vi kan tale om, hvilke problemer du har og hvilke naturlige løsninger, jeg vil foreslå dig at afprøve.

Japansk Cosmo Lifting behandling/ansigtszoneterapi/Thermie varer 80 min. og inkluderer en ansigtsmaske, der løfter og sluttes af med. Der bruges økologisk rosenkerne olie og til hudrensning bruges Derma, som er svanemærket. Ansigtsbehandlingen renser, opløfter og forynger huden. Den forbedrer kroppens kemiske funktioner i forhold til collagenproduktion, muskeltonus, vævets og hudens spændstighed og andre relevante problemer. Behandlingen går meget dybere end bare en behandling i overfladen. Efter typisk 3 behandlinger mærker man ikke alene en synlig effekt på ansigtet, man mærker også en afbalancering af hele kroppen. Det er netop det, der gør behandlingen så effektiv, at den arbejder med hele kroppen. Og behandlingen retter sig i høj grad mod at rense kroppen og at stimulere ansigtsmusklerne, således at kroppen indefra bliver sundere og dermed får du som en sidegevinst en smukkere og mere glat hud. Behandlingen er særdeles god i tilfælde af spændinger i ansigtsmuskulaturen fx kæber og ved lammelser. Der sluttes af med Thermie aromaterapi + saltstens massage, som tilfører huden salte og mineraler. Der anbefales ca. 12 behandlinger fordelt over tre måneder helst to behandlinger pr. uge i starten for en mere varig effekt. Men man kan sagtens gøre en forskel efter bare 5-6 behandlinger. Det anbefales at vedligeholde hver 8. uge hvis man ønsker blivende resultat.

Anti-stress-/energi-behandlingen varer ca. 70 min. og er fantastisk til muskelspændinger, smerter, kæbespændinger, hyperaktivitet, nervøsitet, søvnbesvær og hormonelle ubalancer. Den virker desuden meget afslappende og regulerer hele kroppens fysiske og kemiske balance på en totalt naturlig og blid måde. Metoden er særligt god til at regulere hormonsystemet, nervesystemet og til at afspænde hele hovedområdet. Det er ofte de steder det er vigtigt at have fokus på, når man er ramt af stress. Du får også som en del af behandlingen lymfe drænage behandling i ansigtet. Drænagen afspænder på det dybeste niveau i kroppen, idet der arbejdes på det parasympatiske nervesystem. Drænagen fjerne samtidig giftstoffer og væskeansamlinger. Behandlingen tager altid udgangspunkt i der, hvor din stress viser sig tydeligst i kroppen. Der inddrages tibetansk skalp massage. Behandlingen har vist sig særdeles effektiv ved stress både akut og langvarigt, men anvendes også til mange andre symptomer som fx: Forbedre kredsløb, lindre muskel- og knogleproblemer, reducere ødemer, mindske inflammation, dæmpe stress og øge energiniveauet,. Der er desuden gode resultater ved gigt, fantomsmerter, højt blodtryk, hovedpine, fordøjelsesproblemer, søvnløshed. En behandling, som øger blodgennemstrømningen, roen og helingen i hele kroppen – du svæver herfra! Læs evt. mere på min blog om hvilke fødevarer, der også kan hjælpe, hvis du er stresset.

Gravidbehandlingen tager udgangspunkt i at afstresse og aflaste den ofte trætte gravide krop. Jeg bruger af og til øre-akupunktur som et supplement til behandlingen og det kan laves uden nåle, hvis du ønsker det. Der er absolut ingen risiko ved at få zoneterapi som gravid, faktisk er det en utrolig dejlig ting at gøre både for dig selv og dit barn, idet din krop får hvile og restitution og ikke mindst mulighed for at samle kræfter til resten af din graviditet og fødslen. Zoneterapi kan hjælpe mod typiske graviditets gener såsom: Kvalme, hård mave, hæmorider, ondt i ryg og bækken og ikke mindst ruste dig psykisk så du styrker din forbindelse med din egen krops signaler og kræfter. Desuden harmoniserer behandlingen psyken på en sådan måde, at man uden brug af medicin kan reducere rigtig meget af den stress, angst og bekymring som rammer nogle i forbindelse med graviditeten. Jeg har en særlig briks, så den gravide mave kan få plads, hvis du har brug for massage af ryggen fx ved bækkenløsning.

Igangsætning af fødsel varer ca. 1 time, hvor vi arbejder udelukkende på at sætte fødslen igang. Der er meget gode resultater med zoneterapi og igangsætning af fødsel. Ofte virker det allerede efter et par timer, og man skal være indstillet på at være rimelig klar til at køre på hospitalet, særligt hvis man er flergangsfødende. Jeg sætter kun fødslen igang, hvis du er tæt på lægens termin, medbring venligst vandrejournal. Jeg bruger desuden forskellige små naturlige “triks” når jeg behandler, fx bruger jeg elektro-akupunkturstimulering, som er uden nåle, og så kan du selv lære, at stimulere zoner og punkter derhjemme, jeg viser dig hvordan. Jeg giver dig også råd med hjem om, hvad du kan spise og gøre derhjemme for at sætte endnu mere skub i fødslen, så den bliver kortere og en bedre oplevelse. Ved igangsætning med zoneterapien omkring terminstidspunktet er der ingen risiko for hverken dig eller barnet, da behandlingen er meget skånsom og helt i overensstemmelse med din tilstand og dine behov.

Ekstra redskaber der inddrages efter behov: 

 • EFT behandling – Tankefelt terapi kaldes på engelsk Emotional freedom technique – EFT, og det er en behandlingsmetode, hvor der arbejdes på det psykologiske niveau ved blidt at banke på udvalgte akupunkturpunkter samtidig med, at der stilles mentalt ind på det problem, som man ønsker at løse. Man arbejder altså på den fysiske krop ved at banke og samtidig stiller man med sine tanker ind på det, der kaldes tankefeltet. Dette felt er vores emotionelle lag vores følelses krop, kan man sige. Vi stiller ind på det ved at tænke på problemet og derefter sige vores problemet højt, mens vi banker. Til forskel fra zoneterapi og akupunktur som arbejder med akupunkturpunkterne og meridianerne(energibanerne i kroppen), uden at man behøver at stille skarpt på tankefeltet, skal man under en EFT behandling netop gøre det. Tankefelt terapi er også meget anderledes end traditionel psykologisk/psykiatrisk terapi, hvor der fokuseres på samtalen og evt. medicinering. I EFT behandlingen gøres det uden så megen snak og uden medicin. Dog laver jeg altid en skriftlig plan til dig over naturlige tilskud du kan tage for at blive frisk igen.
 • Jeg tilbyder desuden to nye behandlings redskaber i Danmark  – den ene hedder Thermie-terapi den anden Lysterapi

  Imágenes integradas 1Thermie terapi er baseret på Refleksterapi kombineret med muskelstimulering, nerve,- og akupunkturpunkter. Thermie røgelsesterapi anvendes især Korea, Japan og USA.

  Klik her:

  https://www.youtube.com/watch?v=BIAjXC3M6aM

  Thermie terapi sorensensistem tm – består af tilførsel af varme på zoner og punkter på kroppen, ved brug af naturlige japanske urter,fremstillet som tynde røgelses pinde, der antændes, hvorefter de anbringes i et specielt metalrør. Urterne og varmen har en terapeutisk virkning og røgen fra urterne har en behagelig duft, der virker som aromaterapi under behandlingen.

  Ved stimulering af zoner og meridianer samt tryk på nerve- og akupunkturpunkter på huden, virker behandlingen effektivt på nervesystemet, hormonsystemet og aktiverer den kemiske omsætning, immunsystem og kredsløb. Behandlinge nhar tillige en anti-inflammatorisk virkning, der øjeblikkeligt lindrer smerter generelt over hele kroppen; led, muskler og knogler.

  Når muskler er spændte akumuleres affaldsstoffer, der forårsager smerter, stivhed og muskelspasmer. Ved at øge cirkulation til og fra musklerne ved hjælp af Thermie terapi accelereres udskillelsen af de skadelige affaldstoffer. Samtidig tilføres frisk blod og ilt til væv.

  Thermie terapi virker beroligende og øger vitaliteten.

  Kombinationen af zone- og punkt stimulering, varme og aromaterapi styrkes den terapeutiske effekt og giver en dyb og gavnlig effekt på sundheden.

Thermie terapi er en væsentlig forebyggende behandling, der fokuserer på at holde den fysiske energi balance og styrke kvaliteten af kroppens funktioner, så den kan regenerere sig selv i tilfælde af sygdom.

Formålet er at behandle årsagen til et problem og ikke blot symptomerne. Behandlingen er især gavnlig ved muskelsmerter, migræne, depression, apati, manglende energi, følelser af tomhed,følelsesmæssig stress, søvnløshed, usikkerhed og frygt.

Idet Thermie terapi øger blodgennemstrømning og cellulære stofskifte, dannes der nye celler, hvilket medfører, at pletter og rynker reduceres væsentligt. Ligeledes forbedres poser og mørke rande under øjnene, hængende øjenlåg og glans i øjnene genoprettes, langthurtigere end man har set med andre anti-age metoder.

Fantastisk supplement til Japansk Lifting.

Imágenes integradas 2

 • Behandling med lys –  LED lyset, som bruges i denne behandling, stimulerer lymfesystemet og fremmer udrensningen af hele kroppen! Jeg fokuserer særligt på de områder, hvor netop du har brug for stimulering og du vil kunne mærke, hvordan “der sker noget” undervejs, idet der arbejdes dybt på tre niveauer både med stimulering af ansigtets muskler, akupunkturpunkter samt nervereflekspunkter i ansigtet og på fødderne. Får du lysbehandling sammen med zoneterapien kan du forvente endnu hurtigere helingsrespons og en helt utrolig ro i kroppen. Her er et kort udpluk af de mange fordele, der er ved at bruge lysterapi – og bedst af alt –

Der er ingen bivirkninger – tværtimod!

Fordelene ved lysterapi og gode effekter:

 • Øget nitric oxid produktion
 • øget blodgennemstrømning
 • øget celle udrensning
 • bedring af det lymfatiske flow
 • reduceret inflammation
 • hurtigere sårheling
 • forbedret immunrespons
 • øget nervecelle regeneration
 • DNA og RNA syntese som hjælper cellerne til produktion af reparations proteiner
 • øget ATP produktion også i det dybere lag
 • øget cellulær metabolisme (stofomsætning)
 • øget kollagendannelse
 • stimulering af bindevæv og fibroblasterne
 • øget osteoblast produktion – ny knogledannelse og øget knogletæthed
 • smertelindring på et dybere niveau
 • bedring af hudkvalitet akne, eksem mm.

Hvad andre siger om mine behandlinger:

Jeg fødte dagen efter Marie Louise gav mig en igangsætnings behandling og jeg er sikker på at det var det, der virkede for slimproppen gik efter behandlingen og så kom der så småt gang idet. Kvinde 32 år Læs mere på referencesiden.