Behandlinger

 

Hvad andre siger om mine behandlinger: Kroppen er et hele og Marie Louise laver behandlingen, så den passer til mig. Resultaterne udeblev ikke: Huden blev pæn, kroppen fik fast form og migrænen holder sig væk. Læs mere på referencesiden.

Zoneterapibehandlingen/Naturpati rådgivningen varer 1,5 time og kombineres efter behov med tryk på kroppen (uden på tøjet) og med en skriftlig plan for hvilke vitaminer, mineraler, urter og kost samt homøopatiske produkter du kan tage for at blive rask. Der bruges kun svanemærkede eller økologiske produkter, som jeg er sikker på ikke indeholder problematiske allergifremkaldende stoffer. Før og under behandlingen snakker vi om kost, livsstil og evt. særlige vilkår for netop dig. Først foretages en undersøgelse og diagnosticering, hvor ubalancer vurderes individuelt ved hjælp af en grundbehandling. Derefter efterbehandles via stimulering af punkter, som er kombineret ud fra orientalsk medicins grundprincipper. Du får også ro til bare at ligge og slappe af/ sove hvis du har brug for det under behandlingen. Behandlingerne skræddersyes herefter, så de passer bedst muligt til dine behov. Der anbefales ca. 10 – 12  behandlinger  fordelt over tre måneder, for at få den fulde effekt.

Telefon/skype konsultation Bor du langt fra mig kan du evt. også booke en telefonkonsultation af ca. en times varighed, hvor vi kan tale om, hvilke problemer du har og hvilke naturlige løsninger, jeg vil foreslå dig at afprøve.

Japansk Cosmo Lifting behandling/ansigtszoneterapi varer også 1 time og inkluderer en ansigtsmaske, der løfter og sluttes af med. Der bruges økologisk rosenkerne olie og til hudrensning bruges Derma, som er svanemærket. Ansigtsbehandlingen renser, opløfter og forynger huden. Den forbedrer kroppens kemiske funktioner i forhold til collagenproduktion, muskeltonus, vævets og hudens spændstighed og andre relevante problemer. Behandlingen går meget dybere end bare en behandling i overfladen. Efter typisk 3 behandlinger mærker man ikke alene en synlig effekt på ansigtet, man mærker også en afbalancering af hele kroppen. Det er netop det, der gør behandlingen så effektiv, at den arbejder med hele kroppen. Og behandlingen retter sig i høj grad mod at rense kroppen og at stimulere ansigtsmusklerne, således at kroppen indefra bliver sundere og dermed får du som en sidegevinst en smukkere og mere glat hud. Behandlingen er særdeles god i tilfælde af spændinger i ansigtsmuskulaturen fx kæber og ved lammelser. Der sluttes af med saltstens massage, som tilfører huden salte og mineraler, som vi ellers har meget vanskeligt ved at få. Der anbefales ca. 12 behandlinger fordelt over tre måneder helst to behandlinger pr. uge i starten for en mere varig effekt. Men man kan sagtens gøre en forskel efter bare 5-6 behandlinger. Det anbefales at vedligeholde hver 8. uge hvis man ønsker blivende resultat.

Jeg tilbyder to nye behandlingstyper i Danmark  – den ene hedder Thermie-terapi den anden Lysterapi

 


Imágenes integradas 1Thermie terapi er baseret på Refleksterapi kombineret med muskelstimulering, nerve,- og akupunkturpunkter. Thermie røgelsesterapi anvendes især Korea, Japan og USA.

Klik her:

https://www.youtube.com/watch?v=BIAjXC3M6aM

Thermie terapi sorensensistem tm – består af tilførsel af varme på zoner og punkter på kroppen, ved brug af naturlige japanske urter,fremstillet som tynde røgelses pinde, der antændes, hvorefter de anbringes i et specielt metalrør. Urterne og varmen har en terapeutisk virkning og røgen fra urterne har en behagelig duft, der virker som aromaterapi under behandlingen.

Ved stimulering af zoner og meridianer samt tryk på nerve- og akupunkturpunkter på huden, virker behandlingen effektivt på nervesystemet, hormonsystemet og aktiverer den kemiske omsætning, immunsystem og kredsløb. Behandlinge nhar tillige en anti-inflammatorisk virkning, der øjeblikkeligt lindrer smerter generelt over hele kroppen; led, muskler og knogler.

Når muskler er spændte akumuleres affaldsstoffer, der forårsager smerter, stivhed og muskelspasmer. Ved at øge cirkulation til og fra musklerne ved hjælp af Thermie terapi accelereres udskillelsen af de skadelige affaldstoffer. Samtidig tilføres frisk blod og ilt til væv.

Thermie terapi virker beroligende og øger vitaliteten.

Kombinationen af zone- og punkt stimulering, varme og aromaterapi styrkes den terapeutiske effekt og giver en dyb og gavnlig effekt på sundheden.

Thermie terapi er en væsentlig forebyggende behandling, der fokuserer på at holde den fysiske energi balance og styrke kvaliteten af kroppens funktioner, så den kan regenerere sig selv i tilfælde af sygdom.

Formålet er at behandle årsagen til et problem og ikke blot symptomerne. Behandlingen er især gavnlig ved muskelsmerter, migræne, depression, apati, manglende energi, følelser af tomhed,følelsesmæssig stress, søvnløshed, usikkerhed og frygt.

Idet Thermie terapi øger blodgennemstrømning og cellulære stofskifte, dannes der nye celler, hvilket medfører, at pletter og rynker reduceres væsentligt. Ligeledes forbedres poser og mørke rande under øjnene, hængende øjenlåg og glans i øjnene genoprettes, langthurtigere end man har set med andre anti-age metoder.

Fantastisk supplement til Japansk Lifting.

Imágenes integradas 2

Behandling med lys –  LED lyset, som bruges i denne behandling, stimulerer lymfesystemet og fremmer udrensningen af hele kroppen! Jeg fokuserer særligt på de områder, hvor netop du har brug for stimulering og du vil kunne mærke, hvordan “der sker noget” undervejs, idet der arbejdes dybt på tre niveauer både med stimulering af ansigtets muskler, akupunkturpunkter samt nervereflekspunkter i ansigtet og på fødderne. Får du lysbehandling sammen med zoneterapien kan du forvente endnu hurtigere helingsrespons og en helt utrolig ro i kroppen. Her er et kort udpluk af de mange fordele, der er ved at bruge lysterapi – og bedst af alt –

Der er ingen bivirkninger – tværtimod!

Fordelene ved lysterapi og gode effekter:

 • Øget nitric oxid produktion
 • øget blodgennemstrømning
 • øget celle udrensning
 • bedring af det lymfatiske flow
 • reduceret inflammation
 • hurtigere sårheling
 • forbedret immunrespons
 • øget nervecelle regeneration
 • DNA og RNA syntese som hjælper cellerne til produktion af reparations proteiner
 • øget ATP produktion også i det dybere lag
 • øget cellulær metabolisme (stofomsætning)
 • øget kollagendannelse
 • stimulering af bindevæv og fibroblasterne
 • øget osteoblast produktion – ny knogledannelse og øget knogletæthed
 • smertelindring på et dybere niveau
 • bedring af hudkvalitet akne, eksem mm.

EFT behandling – Tankefelt terapi kaldes på engelsk Emotional freedom technique – EFT, og det er en behandlingsmetode, hvor der arbejdes på det psykologiske niveau ved blidt at banke på udvalgte akupunkturpunkter samtidig med, at der stilles mentalt ind på det problem, som man ønsker at løse. Man arbejder altså på den fysiske krop ved at banke og samtidig stiller man med sine tanker ind på det, der kaldes tankefeltet. Dette felt er vores emotionelle lag vores følelses krop, kan man sige. Vi stiller ind på det ved at tænke på problemet og derefter sige vores problemet højt, mens vi banker. Til forskel fra zoneterapi og akupunktur som arbejder med akupunkturpunkterne og meridianerne(energibanerne i kroppen), uden at man behøver at stille skarpt på tankefeltet, skal man under en EFT behandling netop gøre det. Tankefelt terapi er også meget anderledes end traditionel psykologisk/psykiatrisk terapi, hvor der fokuseres på samtalen og evt. medicinering. I EFT behandlingen gøres det uden så megen snak og uden medicin. Dog laver jeg altid en skriftlig plan til dig over naturlige tilskud du kan tage for at blive frisk igen.

 

 

Tibetansk zoneterapi er tibetansk nakke/ryg & skalp zoneterapi og massage i den øverste del af ryge nakke og hoved. Der inddrages lidt kranio sakral teknikker, som blandes fint med den tibetanske zoneterapi, idet begge retter sit fokus mod at få flow i cerebrospinalvæsken, som flyder i rygmarven. Behandlingen har vist sig særdeles effektiv ved nakkespændinger samt muskel- og ledsmerter i hele kroppen, men anvendes også til mange andre symptomer som: Forbedre kredsløb, lindre muskel- og knogleproblemer, reducere ødemer, mindske inflammation, dæmpe stress og øge energiniveauet,. Der er desuden gode resultater ved gigt, fantomsmerter, højt blodtryk, hovedpine, fordøjelsesproblemer, søvnløshed, demens, rehabilitering efter hjerneblødning, svimmelhed, ødem, angina pectoris samt flere andre sygdomme/symptomer. Ved at kombinere Tibetansk Nakke/ryg & Skalp zoneterapi med dele af den traditionelle fodzoneterapi er det tillige muligt at opnå endnu bedre resultater i forbindelse med spændinger, hovedpine og stress. Behandlingen afsluttes med en fantastisk magnet massage, som øger blodgennemstrømningen og helingen i hele kroppen – du svæver herfra!

Anti-stress-/energi-behandlingen varer ca. 60 min. og er fantastisk til muskelspændinger, smerter, kæbespændinger, hyperaktivitet, nervøsitet, søvnbesvær og hormonelle ubalancer. Den virker desuden meget afslappende og regulerer hele kroppens fysiske og kemiske balance på en totalt naturlig og blid måde. Den sidste del af behandlingen består af den Japanske læge Yamamotos metode, hvor ansigt og skalp behandles med akupressur. Metoden er særligt god til at regulere hormonsystemet, nervesystemet og til at afspænde hele hovedområdet. Det er ofte de steder det er vigtigt at have fokus på, når man er ramt af stres. Du får også som en del af behandlingen lymfe drænage behandling i ansigtet. Drænagen afspænder på det dybeste niveau i kroppen, idet der arbejdes på det parasympatiske nervesystem. Drænagen fjerne samtidig giftstoffer og væskeansamlinger. Behandlingen tager altid udgangspunkt i der, hvor din stress viser sig tydeligst i kroppen.

Gravidbehandlingen varer en time og tager udgangspunkt i at afstresse og aflaste den ofte trætte gravide krop. Jeg bruger af og til øre-akupunktur som et supplement til behandlingen og det kan laves uden nåle, hvis du ønsker det. Der er absolut ingen risiko ved at få zoneterapi som gravid, faktisk er det en utrolig dejlig ting at gøre både for dig selv og dit barn, idet din krop får hvile og restitution og ikke mindst mulighed for at samle kræfter til resten af din graviditet og fødslen. Zoneterapi kan hjælpe mod typiske graviditets gener såsom: Kvalme, hård mave, hæmorider, ondt i ryg og bækken og ikke mindst ruste dig psykisk så du styrker din forbindelse med din egen krops signaler og kræfter. Desuden harmoniserer behandlingen psyken på en sådan måde, at man uden brug af medicin kan reducere rigtig meget af den stress, angst og bekymring som rammer nogle i forbindelse med graviditeten. Jeg har en særlig briks, så den gravide mave kan få plads, hvis du har brug for massage af ryggen fx ved bækkenløsning.

Igangsætning af fødsel varer ca. 1 time, hvor vi arbejder udelukkende på at sætte fødslen igang. Der er meget gode resultater med zoneterapi og igangsætning af fødsel. Ofte virker det allerede efter et par timer, og man skal være indstillet på at være rimelig klar til at køre på hospitalet, særligt hvis man er flergangsfødende. Jeg sætter kun fødslen igang, hvis du er tæt på lægens termin, medbring venligst vandrejournal. Jeg bruger desuden forskellige små naturlige “triks” når jeg behandler, fx bruger jeg nogle gange små magneter, som du får med dig hjem, så du selv kan stimulerer zoner og punkter derhjemme. Jeg bruger også en særlig olie som fremmer sammentrækning af livmoderen. Jeg giver dig også råd med hjem om, hvad du kan spise og gøre derhjemme for at sætte endnu mere skub i fødslen, så den bliver kortere og en bedre oplevelse. Ved igangsætning med zoneterapien ved terminstidspunktet er der ingen risiko for hverken dig eller barnet, da behandlingen er meget skånsom og helt i overensstemmelse med din tilstand og dine behov.

Hvad andre siger om mine behandlinger:

Jeg fødte dagen efter Marie Louise gav mig en igangsætnings behandling og jeg er sikker på at det var det, der virkede for slimproppen gik efter behandlingen og så kom der så småt gang idet. Kvinde 32 år Læs mere på referencesiden.